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음식이야기

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소 불고기 맛있게 만들기, 건강하게 먹는법. How to make delicious and eat healthy


소고기의 기름은  포화지방으로 기름이 많은 부분은 잘라버리세요. Beef oil is saturated fat. Cut off the oily parts.

아깝다 생각말고 과감하게 버리세요 

기름이 적으면 느끼하지 않고 담백해요  If you do n’t have enough oil,

불고기 양념 만들기. Bulgogi seasoning

설탕 대신 발효액을 쓰면 많이 달지않으면서 맛의 풍미를 더해줘요

If you use fermented liquor instead of sugar, it adds flavor without being too sweet.

재료

불고기용 소고기, 파, 마늘, 느타리버섯, 당근, 양파, 간장, 발효액이나 설탕, 정종이나 소주, 깨, 후추,참기름

material
Bulgogi beef, green onion, garlic, Oyster mushroom, carrot, onion Soy sauce, fermented liquor or sugar,
Jeongjong or soju, sesame seeds, Pepper, sesame oil

만드는 방법
1. 간장 과 발효액으로 내입에 맞게 짠맛 단맛을 맞추세요 
2. 파,마늘, 들기름이나 참기름, 깨,후추 정종
3. 1번에 2번을 넣고 혼합해 주세요
4. 고기에 기름을 제거하고 잘라주세요
5.3번에 4를 넣어 버무려 주세요
5, 전 마늘싹과 양파싹을 넣었어요.
6.버섯과 양파, 당근은 익히기전에 넣어 볶아줍니다

how to make
1. Match the salty and sweet taste to your taste with soy sauce and fermentation broth
2. Green onion, garlic, perilla oil, sesame oil, sesame, pepper
3. Add 2 to 1 and mix
4. Remove oil from meat and cut it
Put 4 in 5.3 and mix it.
5, I added garlic sprout and onion sprout.
6. Put mushrooms, onions and carrots before cooking and fry

마늘싹과 양파싹을 기르며 수시로 요리에 사용해요, We grow garlic sprouts and onion sprouts and use them for cooking.

고기에 마늘싹과 양파싹을 넣어준 모습입니다. Garlic sprouts and onion sprouts are added to the meat.

버섯은 깨끗이 씻어 물기를 꼭 짜주세요

소불고기 건강하게 먹는법, How to eat beef bulgogi healthy,

1. 기름을 많이 제거한다 [느끼하지 않고 담백해요] 2. 간장은 양조간장을 사용한다 3. 소스등 인스탄트와 설탕을 안쓴다 4. 소주대신 정종을 사용합니다 1. Remove a lot of oil [I don't feel it, I'm light] 2. Soy sauce uses brewed soy sauce 3. I don't use instants or sugars such as sauces 4. I use Jeongjong instead of soju

소고기효능 Beef efficacy

가축의 지방에는 포화 지방이 많아 대사되지 않고 남은 것은 콜레스테롤과 중성지방으로 내장이나 혈관에 축적 동맥 경화 · 심근 경색 등에 원인이되므로 지방을 없애 조리하시면 좋습니다.

There are many saturated fats in livestock fat, and the remaining ones are not metabolized, but cholesterol and triglycerides are accumulated in the intestines or blood vessels, causing arteriosclerosis and myocardial infarction.

쇠고기는 소화기관을 튼튼하게 하고, 기운을 돕고, 토하거나 설사하는 것을 멈추며, 부종을 낫게 한다. 또 적절히 먹으면 힘줄과 뼈, 허리, 다리를 튼튼하게 한다. 

Beef strengthens the digestive system, helps with energy, stops vomiting or diarrhea, and heals edema. Also, when eaten properly, it strengthens the tendons, bones, waist, and legs.

쇠고기는 혈액을 풍부하게 하고 위기능을 좋게하기 때문에 몸이 찬 사람이나 병후의 허약자에게 좋은 보양식이 될 수 있으며. 식물성보다는 동물성 음식에 들어 있는 철분이 더 흡수가 잘 되며, 소고기는 철분과 무기질뿐 아니라 적혈구를 만들고 신체 면역체계를 향상시켜주는 비타민 B2가 풍부하여 빈혈 방 및 치료에 도움이 됩니다.

소고기에는 영양학적으로 성장기에 필요한 양질의 단백질과 철분, 아연, 지방, 비타민 등이 풍부하게 들어 있으며. 단백질은 식물성 단백질보다 체내 흡수율이 높으며, 최고의 아연 공급원인 동시에 필수 미네랄이 풍부합니다.

Beef enriches the blood and improves gastric function, so it can be a good food for people who are cold or sick. Iron in animal foods is better absorbed than in vegetables, and beef is rich in iron and minerals, as well as vitamin B2, which makes red blood cells and improves the body's immune system, helping to treat and treat anemia.

소고기에 풍부한 아연은 면역력을 증진시켜 바이러스, 박테리아의 감염을 예방하고, 환자들의 회복에 도움이 된다.

Zinc abundant in beef enhances immunity, prevents viral and bacterial infections, and helps patients recover.

소고기는 성질이 따뜻하고, 면역 글로블린(Globulin)의 원료가 되는 양질의 단백질이 많이 포함되어 있어 몸이 냉하거나 허약한 사람,원기가 부족한 환자들에게 보양식입니다. 소고기는 양질의 단백질과 지방과 비타민 B1, B2, 젤라틴, 섬유소, 새로운 세포형성,수분 등이 풍부해, 피부의 탄력 유지, 자연 보습력 유지 등을 도와 윤기 있는 피부에 도움이 됩니다

Beef is a food that is warm to people who are cold or vulnerable, and lack of vitality because it is warm and contains a lot of high-quality protein as a raw material for immune globulin. Beef is rich in high-quality protein, fat, vitamins B1, B2, gelatin, fibrin, new cell formation, and moisture, helping skin to maintain elasticity and maintain natural moisturizing properties.

소고기는 양질의 단백질과 지방과 비타민 B1, B2, 젤라틴, 섬유소, 새로운 세포형성,수분 등이 풍부해, 피부의 탄력 유지,  자연 보습력 유지 등을 도와 윤기 있는 피부에 도움이 됩니다
소의 심장(염통)은 지방함량이 적고 단백질 함량이 높아 근력증진에 , 허약체질에도 도움이 됩니다

Beef is rich in high-quality protein, fat, vitamins B1, B2, gelatin, fibrin, new cell formation, and moisture.
The heart of the cow (salt pain) is low in fat and has a high protein content, which helps in muscle strength and weakness.